Behandlingar

Vi på Fransstylisterna erbjuder flertalet  skönhetsbehandlingar  vid Singelfransar  förlänger vi dina fransar med en frans per frans.

Volym så plockar vi upp små knippen med flera fransar i ett för att fästa på en frans. Detta kan ge dig ett vackert fylligt resultat.

Hos oss kan du boka Lashlift som är en permanent böjning som gör att dina fransar är fint böjda i 6-12veckor, i den behandlingen ingår även färgning av fransar samt en Keratinbehandling.

Vi kan även erbjuda den senaste trenden BROWLIFT där vi skapar en fylligare look med dina bryn

Vi har även färgning av fransar och bryn samt trådning.

Du kan boka vaxning av ben med ett skonsamt rollonvax.

Spraytan kan vi erbjuda i många olika nyanser för att passa just dig.

Vi har en legitimerad sjuksköterska som utför fillers. Boka via länken här nedan.

Singelfransar
Lashlift
Volymfransar
Browlift

Prislista fransar

Prislista Bryn

Trådning i annan behandling

LPG

Lipomassage – cellulär bearbetning så att det lagrade fettet minskas

 

ÖKAR RÖRLIGHETEN

Stretchar och mjukar upp
LPGs teknik mjukar upp och släpper stelnaden runt leder. LPG stretchar och mobiliserar vävnad, senor och hud utan smärta.

FÖRBEREDER

Mobiliserar
LPGs teknik förbättrar de motoriska funktionerna och ökar cirkulation och dränage, som är avgörande för att prestera som idrottare.

ÅTERSTÄLLER

Lindrar smärta
LPGs teknik hjälper musklerna att återhämta sig efter träning och lindrar smärta.

LPG är en form av lymfdränage där man kan arbetaren med LIPOMASSAGE som BODYSCULPTING  för att permanent eliminera djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter. Vad du även får är en rejäl utrensning av slaggprodukter en har i kroppen.

Redan efter tre 40-minuters pass med nya LPG Alliance kommer de flesta att se synliga resultat på din figur och inse att du blivit av med fett och celluliter!

LIPOMASSAGE är en 100 % naturlig teknik. LPGs patenterade bearbetande munstycke arbetar med ett vacuumsug som greppar tag i vävnaden och kan anpassas för att nå olika vävnadslager och celler.

LPGs teknik stimulerar hudvävnadens fibroblaster att öka produktionen av kollagen och elastin, vilket ger en slätare mer elastisk hy med ökad lyster. LPG reducerar även rynkor och ärr.

 

Minska lagrat fett
LPGs teknik Endermologie innebär en mekanisk bearbetning som stimulerar och separerar vävnadslagren och sätter igång kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett.
Reducera celluliter och skulptera kroppen
Lipomassage är en överlägsen bindvävsmassage som får fettcellen att släppa fettett och minska. Behandlingen reducerar även celluliter och andra ojämnheter samt ger en slätare och förbättrad hud.
Spänstigare hud och mer lyster
Lipomassage stimulerar kollagen- och elastinbildning samt främjar celltillväxten. Rynkor reduceras och hyn får tillbaka sin lyster!

 

LPGs teknik är idag ofta en standardbehandling vid plastikkirurgi såsom före och efter fettsugning. Med LPG-behandlingar ökar dränage, svullnaden minskar, läkeprocessen påskyndas, blånader blir mindre och ärrbildningen reduceras.

LPG enstaka Behandling 799kr
LPG Kur 10 ggr 7495
LPG Kur 20 ggr 13980kr